top of page
Search

Telefoonkoordjes

De nieuwe telefoon accessoire die je wilt hebben : Telefoonkoordjes

Waarschijnlijk ken je ze nog wel, van toen we nog onze klaptelefoons hadden. Deze versierden we dan altijd met leuke telefoonkoordjes met kralen of happy smiley’s. Stiekem hebben we dit toch wel een beetje gemist. Want waar onze telefoons alleen maar beter worden, is het leuk op pimpen van ze langzaam verdwenen. En zijn we steeds wat saaier geworden wat betreft onze telefoons. Zonde eigenlijk aangezien we niet meer zonder kunnen.


Maar niet getreurd de telefoon koordjes zijn weer helemaal terug van weg geweest. We mogen weer aan onze telefoons van die leuk happy koordjes hangen! In alle soorten en maten. Ben jij iemand die van happy colors houdt. Dan is deze trend helemaal iets voor jou. Want aan kleurtjes, smiley’s en leuke gekke gekleurden kralen die geinspireerd zijn vanuit de 00’ komt deze trend niks tekort. Maar ook wat meer basic kralen zie je terug in deze trend even goed als parels. Voor iedreen zit er dus wel een leuk telefoonkoordje bij.


Ook zijn de telefoonkoordjes heel erg handig om te hebben. Zo kan je telefoon nu namelijk lekker om je pols hangen. Of gebruiken als extra handel op je telefoon aan vast te houden. Een win win situatie dus.


Een lang verhaal kort deze nieuwe telefoon accessoire wil je gewoon hebben! Daarom zetten we die van ons hieronder voor je op een rijtje.


P.s leuk om te weten, bij ons worden alle telefoonkoordjes met de hand gemaakt. Hierdoor kan je ze dus ook laten personaliseren. Heb je hier vragen over stuur dan gerust een mail naar: af-jewellery@outlook.com


Hier wat leuke inspo voor jou!
8 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Handgemaakt van Stainless Steel

bottom of page