top of page
Search

Onderhoud sieraden

Updated: Feb 9, 2021


Schoonmaak tips Stainless steel sieraden:

  • Je kunt je stainless steel sieraden reinigen met zeep het liefst een zo zacht mogelijke (zorg ervoor dat er geen chloor in zit) vervolgens dep je met wat lauw water de sieraden droog. Dit kan je het beste met een sieradenpoetsdoekje doen.


  • Om vuil uit hoekjes en gaatjes te verwijderen, raden we aan een zachte tandenborstel te gebruiken (niet een die al is gebruikt voor het poetsen van tanden!) Doe je sieraden eerst in een kom met water zodat het vuil kan losweken, ga vervolgens zachtjes met de tandenborstel over de sieraden om het vuil te verwijderen.


  • Om je sieraden weer prachtig te laten glimmen, gebruik je babyolie op een doekje en deze wrijf je vervolgens zachtjes over je sieraden. Hierdoor zien ze er weer als nieuw uit!

Schoonmaak tips DQ Metal / Gold Plated sieraden:


  • Je kan je sieraden reinigen met een droge sieradenpoetsdoek. Dit doe je door de doek voorzichtig over je sieraden te wrijven. Maar gebruik geen water of zeep zodat de sieraden niet kunnen verkleuren.


  • Om vuil uit hoekjes en gaatjes te verwijderen, raden we aan een zachte tandenborstel te gebruiken (niet een die al is gebruikt voor het poetsen van tanden!). Je kunt als je wilt een kleine hoeveelheid water gebruiken. Maar niet te veel omdat je niet wilt dat de sieraden verkleuren. Poets vervolgens voorzichtig met de tandenborstel over de vuile plekken.16 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Handgemaakt van Stainless Steel

bottom of page